-
5/6. Как винаги да избираме най-свежите продукти за готвене
Прясното месо е розово, не яркочервено или дори кафяво. Обърнете внимание на жилките: те трябва да са блестящи и много тънки. Хубавото месо ще се върне в оригиналната си форма, когато го пипате и няма да се залепи за ръцете ви.
Как винаги да избираме най-свежите продукти за готвене
12726
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Пътеводител на множествения оргазъм
- Каква жена си според древния египетски хороскоп?
- Когато бяха само приятели: „Уилям не сваляше очи от нея”
- Страстен секс след 10 години брак - възможно ли е?
- 11 съвета за хармоничен живот от една 90-годишна жена
- От какво увисват гърдите и митовете, на които да не вярвате