-
3/6. Как винаги да избираме най-свежите продукти за готвене
Прясната риба има ясни очи. Зачервените и изпъкнали очи са показателни за стара риба. Вдлъбнатините трябва да са яркочервени или рядко светлорозови (в случаите, когато кръвта се оттича през хрилете). Когато вземете рибата в ръцете си, опашката й трябва да виси свободно.
Как винаги да избираме най-свежите продукти за готвене
12724
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Пътеводител на множествения оргазъм
- Каква жена си според древния египетски хороскоп?
- Когато бяха само приятели: „Уилям не сваляше очи от нея”
- Страстен секс след 10 години брак - възможно ли е?
- 11 съвета за хармоничен живот от една 90-годишна жена
- От какво увисват гърдите и митовете, на които да не вярвате