-
5/9. Глупави грешки, които всички допускаме в кухнята
Разбиване на белтъц - Когато правим сладкиши, обикновено не се замисляме и директно започваме да разбиваме белтъците. Всъщност, това е неправилен подход. Преди да ги използваме, трябва да ги оставим на стайна температура.
Глупави грешки, които всички допускаме в кухнята
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Днес почитаме покровителя на семейството свети Мина, имен ден имат...
- Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям
- 6 закона за "там долу", които всяка жена трябва да спазва
- 10 натурални начина за избелване на зъбите в домашни условия
- 11 плода и зеленчука, които помагат в свалянето на килограми
- Вечните закони на кармата
