-
5/9. Глупави грешки, които всички допускаме в кухнята
Разбиване на белтъц - Когато правим сладкиши, обикновено не се замисляме и директно започваме да разбиваме белтъците. Всъщност, това е неправилен подход. Преди да ги използваме, трябва да ги оставим на стайна температура.
Глупави грешки, които всички допускаме в кухнята
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- 14-те най-добри секс съвета на всички времена
- Любов като на филм: Красивата история на Кърт Ръсел и Голди Хоун
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела