Време е за нещо ново

Време е за нещо ново
Снимка: Личен архив

Galia

Нова есен, нова работна година, по думите на модната икона и редактор на Вог (Vogue) Ана Уинтър, септември е януари в модната индустрия, що се отнася да фойерверките, новите дизайнерски колекции и високата степен на вълнения. Дали е същото и при нас и какво ни очаква през следващите месеци!

Нека помислим... Не ви ли се иска да се случи нещо ново и различно този път, нещо предизвикателно, наистина смислено, което да преобърне света ви напълно и да ви накара радостно да възкликнете! Господи, наистина съм щастлив! Възможно ли е?!

Мисля си за любов, мисля си за новата рокля с която си неотразима и която си струваше всеки цент от инвестицията, мисля си за онази усмивка, която не слиза от лицето ти, докато вървиш по улицата и се сещаш за него...

Разбира се, че е напълно е възможно, най-малкото защото няма невъзможни неща! И докато се опитвах да визуализирам под душа картини от бъдещите си преживявания, прескачайки от образ в образ, сърфирайки из морето на възможностите (по съвета на създателите на теорията The Secret ), ме осени една много категорична мисъл. Не се опитвай да отгатнеш бъдещето, просто го направи!

В едно свое интервю Джъстин Тимбърлейк споделя, че новата му успешна страст към киното се дължи на отхвърлянето на обвързващите очаквания на другите за него. И се замислих, способни ли сме да отхвърлим напълно очакванията за нас от страна на хората, които ни заобикалят, техните проекции за нас, изискванията, които се стараем да не опровергаем и кога за последен път се доверихме на чувството. Кога най-накрая имаме намерение да дадем свобода на този вътрешен немирен глас, на който често казваме - Изчакай, не сега! Ако Не Сега, Кога?

"Един ден, когато ..."

Един ден, когато нещата са по-добре, един ден, когато имам възможност, един ден, когато децата ми пораснат, един ден, когато ситуацията е по-благоприятна!

Въпросът е, по-смели ли са онези, които вървят по пътя на сърцето си, неразколебани от сковаващата логика на прагматизма. Хората, които грабват гребена на вълната, и се задържат на него, защото толкова им харесва, че не искат да го изпускат!

Когато един ден действителност настане по-благоприятен момент, още около 100 обстоятелства ще са се променили като фигурки на шахмат, разместени по време на игра. Ние ще сме по-зрели, външният ни вид ще е друг, усещането ни за света ще е различно, човекът, пред когото харесваме, може би вече ще принадлежи на друг... и да, ще е минало много време!

Затова, ви предлагам да побързаме, мили дами! Да правим днес повече неща, от тези, които ни харесват истински, вълнуват ни и правят усмивката ни искрено лъчезарна -- натурална и органична, с днешна дата! И ако бъдещето изглежда по-ентусиазиращо от настоящето -- нека направим нужната крачка в избраната посока!

Първата стъпка е най-трудна, отнема много време за да претеглиш шансовете и да вземеш отговорно решение, но след това.... След това пред теб се отварят новите възможности, както пред Аладин вълшебствата. И да, това е истина!

Така, че не отлагайте, скъпи дами, това, което толкова силно искате да направите -- да отидете на романтична почивка във Венеция, да се запишете на бели денсинг, да промените цвета на косата си, да си отрежете бретон или да провокирате някой, когото харесвате много да осъзнае чувствата ви. Заемете се с онова бизнес начинание, което не ви дава сън... Направете го! Точно сега е време за нещо Ново.

Нека изживяванията ви тази есен да бъдат цветни като решенията на Прада (Prada) - завладяващи, ярки, наситени. Червени като страстна любов, лилави като багрите на най-висшата йога чакра, цикламени като цвят на разпъпило тайландско цвете, синьо-зелени, като очите ви, в които любимият се потапя и забравя да изплува...

А от мен, прегръдки и усмивки,

Truly yours,

Galia

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти