жена барби кифла секси
Снимка: Istock

Новите майки на България раждат с грим и прическа. Найс, а?

Нещо съвсем взех да се обърквам. Аз явно не съм от тоя свят, от това време. Не знам вече. Не ми се струва нормално обаче това, което се случва с българските жени. Говоря за младите. Новото поколение майки на нашата родина, чиято най-висша цел сякаш е да изпъкнат с напомпаните си с всякакви субстанции за разкрасяване устни, тела и прочие. 

Разкрасяване ли казах? Моля да бъда извинен за този свой лапсус. Това за мен не е красота. За много мъже може и да е, но за мен е тъкмо обратното. Възпяването на естествената хубост на българките вече ми се струва като някакъв виц. Умът ми не побира тоя стремеж на съвременните девойки – да изглеждат като някакви кукли, направени по калъп. Без индивидуалност. Без собствен чар. Без отличителни белези. Няма братче – клонираните атакуват! 

жена барби кифла секси
Снимка: Istock

Преди дни попаднах по случайност в профила на едно такова момиче. Ще ви спестя името ѝ, за да не преживеете и вие същия шок, през който минах аз. Ето едно кратичко описание. Първо – две бомби, вместо гърди – ама буквално бомби – имаш чувството, че всеки миг ще се взривят и ударната вълна ще те отнесе през екрана. Второ – кошмарна уста, която би трябвало да привлича и навярно да събужда някакви еротични помисли у силния пол, но от толкова хиалурон целият замисъл е отишъл по дяволите. Трето – грим – тежък, плътен грим. Не един и не два пласта. Пир на макиажа! Четвърто – физиономия – сякаш от камък. Едно и също изражение. Една и съща скованост. Една и съща поза. На корицата ѝ във фейсбук – надпис с големи, розови букви: БАРБИ...

Не го намирам за секси. Бих бил и една идея по-циничен, но не е тук мястото. Ако трябва да се изразя сдържано – не ме възбужда такова „съвършенство”. Предпочитам кусурите пред него. Предпочитам голата жена в леглото ми да бъде такава, каквато природата я е създала, а не такава каквато са я направили пластичните операции.

жена барби кифла секси
Снимка: Istock

Всеки един недостатък на човешкото същество може да бъде превърнат в предимство, ако чувствата ги има. Ако са взаимни. Ако съдържанието стане по-важно от опаковката. 

Само да спомена – нямам нищо против кифлите, когато ги хапвам за закуска. Даже са вкусни. С мармалад, с шоколад и тъй нататък. Проблемът ми е с другите кифли. Дишащите. Говорещите. Настоящите и бъдещи майки, които раждат гримирани и с прическа. Тия, които първо се снимат за социалната мрежа с бебето си, а после го прегръщат. Ако наистина това е бъдещето – искам да си остана в миналото. Не желая да ставам свидетел на тая деградация. Затова си изхвърлих телевизора навремето. Сега може и кабела за интернет да се наложи да си прережа. 

Всъщност – има ли спасение от подобно падение?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти