Катето Евро: Обичайки, привличаме доброто

Катето Евро
Снимка: Бояна Захариева/ be.ink photography

Кога за последен път казахте „обичам те“? В тези две думи се крие смисълът на живота.

Не е необходимо обичта ни да е насочена само към онзи, в когото сме влюбени. Аз съм влюбена в самия живот и обичам всяка част от него. Отнема време да се научиш да признаваш любов, но това е сигурният начин да се чувстваме щастливи.

Всеки ден е ново начало.

Огледалата престават да имат голямо значение, достатъчно да е изглеждаме прилично и спретнато. За Edna жена е важно да бъде преди всичко себе си. Гримът не е задължителен, той само подчертава нейната същност. С времето на преден план излизат наистина по-битовите неща: домът ти да бъде подреден, масата да е сложена, дрехите да са изпрани. В това няма нищо лошо. В природата ни е да правим всичко с любов.

Обичам всяка секунда, прекарана с моята внучка. Кати ме накара да осъзная, че непреходното се състои в красотата на отношенията, които семейството гради помежду си в продължение на цял живот. Няма по-прекрасно от това, да се чувстваш полезен. Да обичаш и да бъдеш обичана.

Сутрините стават все по-красиви. Зимата има свой чар, а предстоящата пролет ме кара да се чувствам възторжена. Трябва да обичаме живота такъв, какъвто е. Далеч от суетата и предразсъдъците, свободата да бъдеш себе си дава възможност да обичаш с цялото си сърце.

Не пестете думите, не хабете излишни действия. Всичко онова, което сме преживяли, ни дава смисъл да продължим напред. Има толкова много неща за обичане, че понякога се чудя дали времето стига за такава безгранична любов...

Кажете „обичам те“ на хората, които са част от живота ви. Кажете го на деня рано сутрин, кажете го на нощта късно вечер. Обичта е нашата благодарност, че сме живи и че можем да изпитваме чувства.

„Обичам те“ е най-краткият път към възторга от самия живот.

Аз съм жена, преживяла моментите на радост и тъга и на образите, които съм изиграла в киното и в театъра.

Освен собствената си съдба, съм почерпила опит и от съдбата на моите героини. Точно този опит ме научи, че на света няма нищо по-важно от нагласата да обичаме.

Това привлича доброто. А без доброто животът би бил непоносим.

Обичам те! И теб, и теб, и теб...

Още от Катето Евро:

Винаги има какво да срещнем по пътя

Наръчник на оптимиста

Ароматът на моето внуче

Как привличаме вниманието на мъжете

Нещата, с които мъжете привличат

Какво харесват мъжете

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти