Златна Коледа

Коледните грим колекции носят завладяващи отблясъци
Снимка: Chanel

Кристина Гочева

Благородни метали оставят сиянието си върху празничното лице.

Злато, сребро, бронз и мед се разтапят върху клепачи, озаряват тена и носят усещане за специален момент.

Луксозни текстури глезят сетивата, за да напомнят,че блестящата визия започва от зоната на макияжа.

24 карата блясък е събран в коледните грим колекции на водещите визажисти, които отливат в красиви грим палитри цялото великолепие на скъпоценния метал.

Празничната колекция Eclats Du Soir на Chanel идва с благородни златно-бронзови отблясъци, съчетани с иконичния за марката цвят – Rouge Noir.

Независимо дали става въпрос за топлите мигове, прекарани със семейството или парти моменти с приятели, ексклузивният квартет сенки за очи Harmonie du Soir ще остави върху клепачите ви и прозрачен блясък и плътен цвят.

Релефен печат с двойно C върху текстурата запечатва модна препратка с най-известната щампа на чанта.

Коледната грим колекция Dior Grand Bal пресъздава усещането на баловете от XVII век. Звезда на бала тази година е палитрата Grand Bal, побрала дует перлени сенки за очи в платинено и златно, допълнени от два цвята гланц за устни в магичен козметичен клъч.

Златната пудра на прах - Poudre Оr обсипва скулите, раменете и шията с деликатен елегантен прах и нотка на съблазън. Тънката златна нишка минава и през миглите,сенките за очи, блясъка за устните и стига до върха на пръстите.

Минералните сенки от коледната колекция на Clarins - Eye Quartet Mineral се разтапят върху клепачите, за да оставят матов, сатенен или метален резултат, подсилен от лимитирана копринена палитра-пудра за лице - Odyssey Face Palette с пигменти, които улавят  и отразяват светлината. В бонус кожата получава защита от замърсяването и свободните радикали с растителни екстракти.

Aурата на висшата мода, драматизмът на будоара и блясъкът на подготовката за празниците са отразени в колекцията Glamour Daze на M·A·C. Вниманието се спира на палитра за лице Extra Dimension Skinfinish за очарователно сияние на лицето, пищните сенки за очи Еxtra Dimension Eye Shadow  и лаковете за нокти Nail Lacquer в сребристо металически отблясъци.

Впечатляваща е и новата серия Luxe на AVON, която включва фон дьо тен с матов завършек и екстракт от бели сапфири за сияйна кожа, червило с копринен комплекс, палитрата за очи от 5 актуални цвята и спирала с екстракт от орхидея и наситено черен диамантен прах.

Немските експерти в декоративната козметика Artdeco представят луксозната златна колекция Dita von Teese Golden Vintage Collection - специално предложение от кралицата на бурлеската за предстоящите празници. Спиралата бестселър Lash Designer е специално преоблечена в нов златен дизайн.

Червилото-лак съчетава в едно брилянтен блясък на гланц за устни и интензивност на цвета, характерна за червило. Великолепието на цялата колекция ще ви очарова, а лимитираните издания на мини лаковете в сребърно и златно и изкуствените мигли, обсипани с кристали ще приковат погледите върху вас, за да ви превърнат в кралица на вечерта.

Златната течност на Orofluido оставя косата копринена и лесна за разресване, благодарение на арганово, кипарисово и ленено масло - високоценени средства за разкрасяване още от времето на Клеопатра.

Специално за Коледа към невероятната линия се присъединява и първата в света безамонячна перманентна боя за коса - Orofluido Colour Elixir с три натурални масла – арган, лен и земен бадем и релаксиращ аромат с нотки на амбър, сандалово дърво и бергамот.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти