Той преобърна живота на семействата ни

Той преобърна живота на семействата ни
Снимка: Thinkstock

Здравейте на целия екип на edna.bg,
За мен е щастие и удоволствие да споделя пожеланията и благодарностите си към скъпите ми хора с вас.
Как да ви опиша една от най-прекрасните години в моя живот, освен съвсем простичко - станах майка на едно прекрасно момченце.

Той преобърна живота на семействата ни и ни направи по-добри и отговорни. Не би се справила с това божествено "предизвикателство" без любовта и подкрепата на човека до мен, който неизменно и непрестанно е до нас и ни помага.

Благодаря ти, любов моя, за топлината, усилията, нежността, куражът и огромната любов. Желая ти най-доброто здраве и винаги да бъдеш такъв прекрасен и неповторим любящ баща и съпруг. Ти винаги ми вдъхваш вяра и надежда в трудните моменти и ми даваш сили да продължа смело напред.

Огромно благодаря на моите сърцати и раздаващи се родители и грижовната ми сестричка, без чиято опора, сили и позитивизъм не бих се справила. Винаги са до мен... благодаря ви за обажданията (родителите ми живеят в провинциятa и основно се чуваме по телефона) и всяка помощ, която ми предоставяте - от гозбите на мама, които изпраща при всеки удобен момент до това, да помоля сестра ми да купи пюренца или играчки за най-усмихнатото ми бебенце.

Бъдете благословени, здрави....почивайте си повече, защото се притеснявам, че се преуморявате. Обичам ви толкова много!

От сърце благодаря на майките от блока, с които заедно си споделяхме новите емоции и грижи и взаимно си помагахме през тази година. Намерих сродни души и нови приятели сред вас. Бъдете здрави и все така всеотдайни и най-добри майки.

На всички мои близки и приятели и въобще на хората, бъдете здрави,дарявайте доброта и животът ви ще бъде много по-пълноценен.

И последно, но не на последно място, благодаря на Господ за благословията, с която ми възнагради през тази година. Нека Коледа ни донесе нови вълшебства и сбъдната мечти. Весели празници и на добър час!!!

С уважение:
Ваня Паунова

Включете се и вие в нашата коледна игра и спечелете страхотни награди!

Прочетете още:

Чудо ще сътвориш, ако сърцето си подариш

За себе си искам само едно...

Човек е щастлив, ако е благодарен

Благодаря ви, че живеете в тази прекрасна държава!

Вярвайте в доброто

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти