„Сам вкъщи“ се завърна с порасналия Кевин 28 години по-късно

„Сам вкъщи“ се завърна с порасналия Кевин 28 години по-късно
Снимка: netinfo

В нова реклама за Google актьорът, когото всички ще помним като Кевин от „Сам вкъщи“ – Маколи Кълкин, се завърна към емблематичната си роля.

За едноминутния клип Кълкин, който тази година навърши 38, пресъздава сцени от коледната класика, но с някои съвременни подобрения.

Благодарение на  устройството Google Assistant порасналият Кевин вече много по-лесно организира ежедневието си и оставя на изобретението само да изпълни „Операция Кевин“, с която отпраща крадците.

Във видеото за направата на рекламния клип виждаме колко си приличат сцените с оригинала. „Справиха се много добре със снимачната площадка. Кадрите са много точни“, казва Маколи Кълкин в клипа зад кадър.

По-рано тази година обаче актьорът сподели в интервю за Елън Дедженерис, че не е гледал „Сам вкъщи“ от 15-годишнината на филма (тоест, през 2005 г.), когато е трябвало да запише коментар към юбилейното издание на лентата на DVD.

Той признава още, че предпочита да не се показва сред хора около Коледа: „Това е сезонът на Маколи. Опитвам се да излизам по-малко през това време от годината.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти