"Пожелай си" - когато и известните искат да имаш бебе

бебе
Снимка: Клиника New Life

По Коледа често си пожелаваме материални подаръци. Нормално е, работили сме усилено през цялата година, искаме да се порадваме на нещо ново. 

Но има хора, за които желанията не могат да се купят с пари, защото са по-големи от живота. Всъщност, те са самия живот. 

Tези хора желаят да имат бебе. Но за съжаление не на всеки е дадено да му се случи лесно. Затова по Коледа, когато се случват чудеса, една пловдивска клиника инициира вече за пета година кампанията "Пожелай си". 

Благодарение на нея клиниката ще направи възможна мечтата на повече български семейства, като дари две ин витро процедури. Тази година от екипа на клиниката  споделят, че „Пожелай си!“ ще протече с позитивни послания по време на кампанията. Целта е да се изпращат емоционални и вдъхновяващи снимки свързани със светлите празници, които предстоят.

Кампанията стартира от 01 Декември 2018 и ще продължи до 25 Декември 2018 г.  До тази дата могат да се изпращат снимките. До 20.01.2019г. всеки може да се включи с гласуване за определена снимка. Екипът на клиниката традиционно ще обяви кои са щастливците на 21 Януари, 2019г.

За да кандидатстват в кампанията „Пожелай си!“, участниците трябва да изпратят снимка на: wish@newlifeclinic.bg. Тя трябва да е емоционална, позитивна и вдъхновяваща в духа на светлите празници. Всеки един кандидат може да изпрати само по една снимка. Няма ограничение за това какво ще бъде показано в избраният кадър.  Към снимковия файл в имейла трябва да бъдат добавени три имена, възраст, град по местоживеене, телефон за контакт и актуален e-mail адрес.

Всяка снимка  ще бъде прегледана от модератор. След одобрение ще бъде качена в страницата на “Пожелай си!” в официалният сайт на клиниката и Фейсбук профилите на клиниката.

Най-коментираната и подкрепяна снимка в официалният сайт на клиниката www.newlifeclinic.bg  - “Пожелай си!“  ще получи първата безплатна ин витро процедура..

Най-позитивната и емоционална снимка  на един от кандидатите  ще бъде избрана от екипа на клиниката и компаниите, които подкрепят “Пожелай си!“ за втората ин витро процедура.

Всеки един участник ще получи линк със своята снимка, а неговите близки и приятели ще могат да подкрепят с коментар в официалният сайт на клиниката до 20.01.2019 година.

„Нека заедно да заредим с положителни емоции и настроение всички, които имат нужда от нас. Убедени сме, че заедно ще успеем да напълним интернет пространството с усмивки и любов в подкрепа на много хора, които имат една истинска съкровена мечта“, коментират от клиника New Life във връзка с кампанията „Пожелай си!”.

За промотират кампанията, много звезди също се включиха със своите позитивни послания за сбъдване на това най-ценно желание. Стискаме палци на всички, да дадеш живот е най-ценният дар. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти