Подарък за ценители

Подарък за ценители
Снимка: Thinkstock

По традиция, за да отбележи с много стил края на 2013 година Moët & Chandon представя "Джеробом "Златен прах" - луксозен жест, който превръща празника в истинско изкуство. За празничния повод Moët & Chandon облича в злато трилитрова бутилка от знаковото си шампанско Moët Impérial!

Покритие от златен прах
"Джеробом "Златен прах" е величествена трилитрова бутилка шампанско Moët Impérial, деликатно покрита с ексцентричен прах от блестящо злато. Лимитираната серия бутилки е вдъхновена от благородния прах, който покрива бутилките Moët & Chandon докато отлежават в избите на марката в Еперне, Франция. Точно тогава се случва магията, която образува фините, прелестни балончета на шампанското Moët & Chandon и го превръща в перфектното допълнение на новогодишните празници по целия свят.

Златото е безусловният символ на лукса и през този празничен период всичко, до което Moët & Chandon се докосва става златно. "Джеробом "Златен прах" почита стила на Moët & Chandon, а изключително фината и блестяща изработка перфектно пресъздава сияйния златист цвят на шампанското.

Лимитираната колекция акцентира върху иконата на Moët & Chandon, шампанското Moët Impérial, което символизира духа на марката и е универсален израз на емблематичния и стил.

Със стилна визия
За да се допълни искрящата визия, Джеробом "Златен прах" е декориран с прочутата лента на Moët & Chandon, която украсява гърлото на бутилките още от 1886 г. Тук лентата е изработена от луксозен сатен и се развява грациозно около бутилката.

Финалният щрих на Джеробом "Златен прах" е восъчният печат на Moët & Chandon. Истински символ на дългогодишното наследство на марката, този печат украсява бутилките Moët & Chandon вече почти 125 години.

Незабравими моменти

"Джеробом "Златен прах" със сигурност ще направи празника незабравим", коментира Арно де Сень, международен директор маркетинг и комуникации на Moët & Chandon. "Moët & Chandon е новатор в създаването на празнични ритуали и Джеробом "Златен прах" предлага на ценителите на шампанското уникален начин да станат част от нашето наследство и да споделят празника по незабравим начин.“

"Джеробом "Златен прах" е създаден в сътрудничество с прочутите френски гравьори Артюс-Бертран. Те с голямо майсторство, с изключително внимание и изцяло ръчно са покрили бутилките джеробом със златен прах, така че да се пресъздаде оригиналния блестящо-златист цвят на шампанското.

Лимитираната колекция се придружава и с блестяща визия от известния френски фотограф Тома Лагранж, който черпи вдъхновение и от стилизираната форма на диамант, която е част от визуалните елементи на марката

****

За Moët & Chandon
Moët & Chandon е шампанското на блясъка и успеха от 1743 година. Известно заради постиженията си и легендарния си новаторски дух, Moët & Chandon представя шампанското на света. Синоним на най-почитаните традиции и на най-модерните удоволствия, Moët & Chandon отбелязва най-триумфалните моменти в живота с великолепие и щедрост вече почти 270 години.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти