Пари за подарък

Пари за подарък
Снимка: Thinkstock

Избирането на подаръци за любимите хора може да се превърне в истинско изпитание. Не винаги се чувстваме сигурни, че знаем точно какво искат и да им го вземем.

Често се случва вместо купуването на подарък, просто да се дадат пари на ръка.

Това е малко краен вариант, но понякога и за двете страни е по-удачен и желан. Също така само на наистина близък човек можем да си позволим да дадем като коледен дар пари.

Дори обаче да се спрете на този вариант, трябва да знаете, че не може да връчите банкнотите просто така – от ръка на ръка. Затова ви предлагаме няколко интересни варианта как да ги поднесете.

Разбира се, стандартните идеи, за които всеки се сеща, са плик или картичка. Това е приятен, класически вариант, усвоен от ходенето по сватби.

Ако се спрете на него, то изберете наистина хубав плик и картичка (защо не и пееща), а също така може да опаковате празнично и самия плик.

Ако сами не можете, в магазините, които опаковат подаръци, ще го направят срещу съответното заплащане.

Друг вариант е да сложите парите в малко сандъче и така да създадете своеобразно съкровище.

Хубава кутия пълна с цветна хартия или памук и завързана с панделка, също би свършила работа, особено ако получателят ще е жена.

Портмоне или книга с поставени парите вътре също е приятен вариант. Стига да знаете вкуса на получателя, ще може да изберете подходящия аксесоар или заглавие, да приберете банкнотите вътре, да опаковате или да сложите в подаръчно пликче и да поставите тайничко под елхата.

 

Ако пък нямате време или желание за нищо от тези неща, просто свийте парите на свитък и ги завържете с панделка.

По-добре е да прибегнете до този вариант, отколкото да купите на човека нещо, което той изобщо няма да хареса и ще приеме от чиста доза учтивост.

Ако поднасяте само пари на жена, то задължително вземете и букет цветя към подаръка. Цветята винаги се приемат добре от дамите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти