Магията е в самите нас

Магията е в самите нас
Снимка: Thinkstock

Ето и първият участник в новата ни коледна игра!

Коледа е моменти на вълшебство, топлина и уют в сърцата... Коледа ни кара да мечтаем, да бъдем отново деца! Прави ни по-усмихнати, по-сърдечни, по-добри един към друг! 

Старая се да внасям тази магия в живота си през цялата година. Намирам мои си начини, каращи ме да се усмихвам по-често! Откривам магията в детските очи по улицата, в пролетния букет, в песента на птиците, в уханието на домашен сладкиш, в редовете на завладяваща книга, в отношенията между хората, в необикновена мелодия…

Отношенията с близките ми хора са един от тези вълшебни начини да се почувстваш специален или да накараш друг човек да се чувства така! Топлотата на отношенията помежду ни ми дава необходимата увереност за нови начинания и нестихващо вдъхновение! Вдъхновение, което те кара да се чувстваш различен, специален и толкова уверен в себе си!

Искрено благодаря на най-близките ми хора, които не спираха да ме подкрепят през тази година! На прекрасните ми близки, които винаги бяха до мен, даващи ми кураж!

На любимия ми и единствен мъж, който доказа, че истинската любов остава чиста и непокътната въпреки разстоянието. Благодаря за блясъка в очите му и начина, по който ме кара да се чувствам!

На добрите, честни и достойни хора, с които тази година ме срещна! 

Обичам Коледа, защото те кара да помечтаеш за един друг свят, свят по-различен от ежедневието ни! Свят на приказки, блещукащи светлини и звезден прашец. Всеки човек има нужда от вълшебство в своя свят. Най-добрият начин е да имаш до себе си хора, които те карат да се чувстваш специален!

На всички бих пожелала да бъдат заобиколени от хора, които ги карат да се чувстват специални, единствени и неповторими! Да намират красивото дори в на пръв поглед сивото ежедневие. Просто трябва да се огледаме. Магията е навсякъде, не само по Коледа.

Нека си създадем коледно вълшебство през цялата година, топлина в сърцата, нека вървим винаги по път, осеян от блестящи светлини, звезден прашец и празнична мелодия! Защото магията е в самите нас!

С пожелание за една вълшебна Коледа и Нова година, изпълнена с безброй прекрасни възможности,
Христина Христова

Включете се и вие в играта ни и спечелете страхотна награда!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти