Къде да открием ръчно изработени подаръци

В името на благородната кауза
Снимка: Thinkstock

Деветнадесетият пореден базар на международната благотворителна организация "Марш на любовта" ще се проведе на 14 и 15 декември в хотел "Шератон" в София между 10,00 и 20,00 часа.

Както всяка година, посетителите ще имат възможност да изберат подаръци сред голямо разнообразие от ръчно изработена коледна украса, сувенири, картини, бижута, свещи и други изненади, подготвени в празнични опаковки. Събраните средства от продажбата им ще бъдат използвани изцяло за подпомагане на деца, лишени от родителска грижа, възрастни хора и други нуждаещи се.

Вече девет години "Марш на любовта" поддържа кухня за бедни, която всеки ден осигурява топла храна за социално слаби на територията на община Угърчин.

Коледните и великденски базари на "Марш на любовта" се провеждат всяка година по едно и също време в Атина, Солун и София. Фондацията развива своята дейност в България повече от 15 години, а нейни представителства има в Италия, Франция, Бразилия и Гърция.

Чрез своите програми "Марш на любовта" подпомага основно деца, лишени от родителска грижа, както и бедни възрастни хора. Дейността на фондацията е основана изцяло на доброволен принцип и нито един от нейните сътрудници, включително и административният персонал, не получава заплащане, а събраните средства се използват единствено за подпомагане на нуждаещите се.

Коледният благотворителен базар ще бъде съпроводен с класически музикални изпълнения на млади български таланти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти