Колко чаши алкохол изпи - на коледното парти да се забавляваш ти?

Колко чаши алкохол изпи - на коледното парти да се забавляваш ти?
Снимка: netinfo

Близо една трета от поданиците на Нейно Величество ще се пишат болни тези дни, за да загърбят коледните и новогодишни офис партита, които им причиняват стресови изживявания, пише в. "Дейли мейл."

Повечето от британците се притесняват да не станат за смях по време на танците, като 37 процента от запитаните гледали на дансинга като на най-големия си кошмар.

Припомни си още: 3 начина да се превърнете в звезда на коледното парти

На средностатистическия англичанин са му нужни минимум пет питиета, преди да стане да танцува, пишат в сайта DarikNews.bg.

Изследването било поръчано от онлайн бингото "Мека" и обхванало 1000 граждани на страната.

Според препоръките на здравните власти британците могат да изпият най-много 14 единици алкохол седмично, за да не навредят на здравето си.

Това се равнява на около 6 чаши вино от 175 милилитра.

С други думи, за да станат да танцуват, поданиците на Нейно Величество трябва да изпият наведнъж почти цялата им разрешена седмична дажба.

От изследването проличало, че 14 на сто от запитаните имали намерение да посещават дори уроци по танци, само за да не се изложат пред колегите си.

Прочети още: Кои професии правят най-много секс на фирменото коледно парти

Най-чувствителна била групата на 16-24 годишните, като 14 на сто от тях биха напуснали купона от страх да не бъдат заснети неловките им танци и пуснати в социалните мрежи.

A колко питиета според вас са нужни на служителите в България, за да се чувстват по-уверени и смели в танците пред колеги? Споделете с нас като коментар под статията. devil

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти