Коледното парти наближава! Какво да облечете, за да заблестите пред колегите

Коледното парти наближава! Какво да облечете, за да заблестите пред колегите
Снимка: netinfo

Коледното парти на всяка фирма е едно от най-важните събития. И, не, не заради обявяването на резултатите, които са били постигнати през изминалите 12 месеца. Не е и заради новите цели, които компанията си поставя. 

Каквото и да си говорим и на каквато и позиция да сте, знаете, че коледното парти е вечерта на пайети, черни сака, високи обувки, прически и съвсем малко, ама наистина съвсем малко, обсъждане на колегите. 

Това е вечерта, за която жените се подготвят поне две седмици преди това и мъжете разбират, че сакото от миналата година не им става само ден преди това. Това е вечерта, за която дамите ще купят тоалет, който може би никога няма да облекат повече. Това е вечерта, в която всички ще разберат, че колкото и невзрачна да си в офиса понякога, то за една вечер можеш да заблестиш и да станеш най-обсъждания човек на вечерта. 

Ако оставим обаче шегата настрана, винаги пред всяка една от нас стои неизбежният въпрос - какво да облека за коледното парти, за да направя правилното впечатление и все пак да не изневеря на стила си. 

Днес ще ви представя няколко идеи, които можете съвсем спокойно да взаимствате и да интерпретирате по свой собствен начин, за да се вдъхновите и да намерите идеалния тоалет за вас. 

Много хора смятат, че излишната показност не е нужна в случая и аз не мога да бъда по-съгласна. Именно затова винаги препоръчвам на себе си и на своите приятелки да се заложи на нещо, което носи характерния почерк на вече изграден стил, но да се вмъкне съвсем елегантно и нещо, което отразява текущите тенденции. 

Разбира се, че ако заложите на малката черна рокля или на убийствено красив костюм от две части, няма да сгрешите. Но кой определя, дали не може да излезете съвсем леко от общоприетото? Разчупете рамките и се вдъхновете от предложенията ми. 

Разгледайте галерията и харесайте своя тоалет за предстоящото коледно парти, а след като мине ни изпратете снимки на това, което сте избрали. А ние ви пожелаваме да имате една незабравима вечер, която да ви сближи още повече с колегите, които харесвате и да остави правилен отпечатък във всички други. 

Към галерията с вдъхновяващи визии за коледното парти на фирмата ►►►

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Още интересни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти