Коледно настроение и изненади за цялото семейство

Коледните празниците вече са на прага, а празничната програма на Нова телевизия носи поредица от изненади за всички членове на семейството.

Коледен концерт на X Factor, Disney Day, селекция от хитови филмови заглавия, специални издания на любими предавания и още много музика и приятни емоции очакват зрителите на Нова пред екрана по празниците.

Грандиозен коледен концерт с шестимата звездни финалисти от X Factor и още любими изпълнители, сред които са Мария Илиева, Графа, Любо Киров и Поли Генова, ще сложат старта на празничния маратон още на 24 декември.

На 25 приключенският филм „Осем герои” с участието на Пол Уокър ще отведе зрителите на Антартика за серия предизвикателства и снежни емоции, които ще преживеят заедно с едни от най-симпатичните кучета на планетата. 

Денят на Дисни ще е най-големият телевизионен подарък не само за малките, но и за вече порасналите децата. На 26 декември той ще допълни приказната коледна картина с няколко любими заглавия от Дисни, а в праймтайма на коледната вечер ще се потопим в ледения свят на превърналия се в абсолютен хит за всички поколения филм „Замръзналото кралство”.

В специалните празнични епизоди на „Сделка или не” на 24, 25 и 31 декември популярни лица и рисковани сделки допълнително ще нагорещят страстите в очакване каква ще е печалбата и при кого ще отиде този път. Залогът ще е още по-голям, а късметът ще им е наистина необходим, защото звездите ще дарят всичко спечелено на благотворителна кауза.

За трета поредна година събраната в предаването сума ще бъде дарена на една изключително благородна кауза – „Българската Коледа”, посветена на децата в реанимация.

Премиерата на „Карибски пирати 4” и неповторимият Джони Деп с неговия екипаж ще отведат зрителите „В непознати земи” в навечерието на Нова година, а новогодишното издание на “Господари на ефира” и най-добрите изпълнения от X Factor ще вдигнат на максимум градуса на забавлението в 00.00 часа на 31 декември.

Веднага след тях най-новият концерт на Адел и конкурсът Мис Вселена ще сложат един много музикален и красив старт на 2016-а. В първия ден на Новата година - на 1 януари в 20.00 ч., Джулия Робъртс ще се отправи на едно далечно пътешествие с „Яж, моли се и обичай” в търсене и преоткриване на своето истинско аз.

Поредицата от удоволствия по пътя на себеоткриването, удивителните места, любовта и хармонията от филма ще заредят зрителите с оптимизъм в началото на Новата година.

Тези и още много изненади ще допълнят празничния пакет, който Нова телевизия е подготвила за своите зрители. Споделете миговете с близките си хора и се забавлявайте с празничната програма по Нова. Защото е хубаво у дома на Коледа.

Весели празници с Нова!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти