Кога е най-подходящото време да предложим брак

Горчиво!
Снимка: Thinkstock

Най-удачното време от годината да предложите брак на своя/та партньор/ка са коледните празници, показва ново проучване във Великобритания.

Вечерта на Бъдни вечер е най-удачна за брачни предложения според 32% от анкетираните. Изненадващо Хелоуин се нарежда на пето място с 6% от гласовете, веднага след нощта на Нова година, когато предложения правят 9% от мъжете.

Коледа е предпочитана за подаряване на годежен пръстен от 49 на сто от жителите на Острова. Изследването разкрива още, че 51% от жените се надяват мъжът до тях да не измисля куп ласкателства, а точно и кратко да ги попита: "Ще се омъжиш ли за мен?".

15% от представителите на нежния пол мислят, че използването на новите технологии е най-модерният начин за предложение за брак. От тях 29 на сто очакват да получат имейл с предложение. SMS-ът е популярен при 27% от момичетата, а телефонното обаждане е на последно място с 19 на сто от гласовете.

Други 65 на сто от мъжете пък ще кажат "не", ако тяхната приятелка им предложи брак първа. Близо 3/4 от британците смятат, че трябва да приключат със старата си връзка преди да настъпят коледните и новогодишни празници.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти