Как животните празнуват Коледа (видео)

Как животните празнуват Коледа (видео)
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Казват, че Коледа е за всички, че е времето от годината, когато се събираме с най-близките си същества, за да споделим радостта от празниците и не само – за да почувстваме топлина, уют и любов.

Коледа е времето, когато се сещаме, че трябва да бъдем малко по-добри, малко по-усмихнати и благодарни, както и че трябва да помогнем на тези, които имат нужда.

Коледа е и времето за потопим дома си във всевъзможни лъскави украшения, лампички, борови клонки, времето, когато харчим смело, въпреки че знаем, че после ще ни излезе през носа smiley

Моментът от годината, когато искаме да зарадваме роднини и приятели с подаръци и тайничко, дори да не си го признаваме, се чудим с какво ще ни зарадват те.

Дори не е нужно да става въпрос за материални придобивки, а за прегръдки, например, няколко добри думи, за които все не намираме време да изкажем, за известна равносметка на годината и пожелание следващата да е още по-добра и спорна.

Време на усилни мечти и градеж на смели планове за догодина.

Коледа е за всички, включително и за животните.

И те се радват, когато вкъщи има суматоха, хора, внимание, а не стоят самички, докато стопаните са на работа.

А как ли изглежда Коледата на домашните любимци? Нека ви покажем едно видео, което истински ще ви разсмее и зарадва, обещаваме smiley

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти