Идея за коледен подарък, който съхранява спомените

Идея за коледен подарък, който съхранява спомените
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Коледа е време за радост, веселие и най-вече подаръци! Ако се чудите с какво да зарадвате любим човек, то от Olympus дават интересна и много добра идея за подарък – фотоапарат!

Новата серия на Olympus - Stylus се отличават с мощните си технологии, които дават възможност да получите най-доброто от вашите снимки и видео.

Ако трябва да се говори в технически параметри, то е добре да се каже, че процесорът TruePic дава възможност да се възползвате от отлично цветопредаване, голяма рязкост и високоскоростна обработка на изображенията. CMOS сензорът пък осигурява по-добро качество на изображението, висока светлочувствителност, ниско ниво на шум и бърза скорост.

Фотоапаратите от серията осигуряват контраст в тъмнината.

Интересното на фотоапаратите е, че имат филтри, които помагат да направите снимките си по-интересни още докато ги снимате, а не да се налага да ги обработвате на фотошоп или друга програма след това.

Друга любопитна функция е тази, която позволява с едно движение да създадете фоторазказ – заснемане на поредност на действия в няколко секунди.

Дамите може би биха били най-впечатлени от режима "Beauty", с който се правят перфектни портретни снимки - кожата на лицето се изчиства, очите грейват. Има даже и вариант за добавяне на грим.

С голямата светлочувствителност на сензорите можете да снимате и при неблагоприятни светлинни условия, като например при нощни сцени или на закрито, с невероятна точност и без зърнистост поради "шум" в изображението. Междувременно, с двойната стабилизация се компенсира трептенето на фотоапарата при продължителна експонация в условията на ниска осветеност. 

За фотоапаратите от серията може да се каже, че са по-"интелигентни" благодарение на базираната на iHS технологията функция iAUTO.

Тя дава възможност на фотоапарата да настройва автоматично оптималния режим на снимане в зависимост от обекта, яркостта и разпознатата сцена - за максимални резултати с минимални усилия. 

*Интересно е да се каже, че при регистрация myolympus.bg получавате още 6 месеца или общо 30 месеца гаранция.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти