Грейва коледна елха в столицата

Грейва коледна елха в столицата
Снимка: Thinkstock

Днес - на 1 декември, точно в 19.00 часа, в градината пред хотел "Рила" на улица "Алабин", ще бъдат запалени светлините на коледната елха на София.

През целия неделен ден, от 11.00 до 20.00 часа, на открита сцена пред елхата ще се проведе празнична програма, в която участват Танцов ансамбъл "Средец", Студио за модерен балет "Киви", Вокална студиа "Дъга", Клуб "Накама", Вокална група от Столичен център за работа с деца "Бели Брези", Танцова група към ОДЗ "Преспа", Детски хор с диригент Мая Василева и Детски танцов ансамбъл с ръководител Живко Желязков към Националния учебен комплекс по култура, Фамилия Бисерови, Детска вокална група "Смехоранчета", Вокална формация "Трикси", Детска вокална група "Бон-бон", певицата Румяна Коцева и нейните ученици по поп и джаз пеене от вокално "Студио Артес", звездата от музикалните формати "Мюзик Айдъл" и "Гласът на България" – Красимира Иванова.

Коледарски игри, песни и наричания ще изпълнят деца от 144 СОУ "Народни будители", а "Жар театър" към Дом на културата "Средец" ще представи огнено шоу.

От 13.30 до 15.00 часа, в карнавалната лаборатория на Фест студио "Жар" гримьори ще изрисуват лицата на желаещите и ще ги превърнат в приказни герои.

От 15.00 часа Дядо Коледа и Снежната царица ще се снимат с децата в специален кът.

Малчуганите ще могат да се снимат и пред къщичката на джуджетата. Празнично украсен ретро трамвай ще се движи в неделния ден, от 16.00 до 19.30 часа, от пл. "Възраждане" до пл. "Журналист".

Светлините на елхата ще бъдат запалени в 19.00 часа от кмета на София Йорданка Фандъкова и нейните специални гости – популярни български актьори и музиканти. Празнична заря ще освети небето.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти