Благодаря на моята сестра

Благодаря на моята сестра
Снимка: Thinkstock

Искам да благодаря на моята сестра.

Искам да ѝ кажа, че понякога ме обърква и разстройва, но никога не бих я заменила за друга.

Благодаря ѝ, че ме учи на честност, доброта и грижи, на търпение, любов и прошка. Сестричке, благодаря, че ме подкрепяш мълчаливо и пазиш тайните ми.

Благодаря, че ми подаряваш онова, което съм видяла и поискала преди цяла година и дори не съм подозирала, че си купила тайно за мен. Благодаря, че знаеш всичко за мен и пак ме обичаш. Какво щях да правя без теб, на чие рамо да поплача, на кого ще споделям тайни и тревоги?

Благодаря ти, че рядко се заблуждаваш. Благодаря, че знаеш кога да ми се скараш и кога да ме прегърнеш. Благодаря, че винаги ми казваш истината за външния ми вид, за дрехите, за новите ми очила.

Благодаря, че ми правиш чай и закуска, затова че заши подгъва на най-хубавия ми костюм, за това, че цапна онова момче по носа. Затова, че винаги си на разположение да си говорим. Благодаря, че ме слушаш, когато никой друг няма време.

Благодаря ти, че си моя сестра и че промени живота ми. Благодаря и на мама, и на татко, че са ми направили такъв хубав подарък в твое лице.

Благодаря и на Helen Exley, задето е написала хубавите думи, които сега използвам, за да пресъздам чувствата и благодарностите към моята малка сестра. Пожелава си/ти никога да не се разделяме smiley

Поздрави от Анелия Ангелова

Прочетете още:

Пожелание за годината на „огнената маймуна“

Моето Коледно пожелание

Чудо ще сътвориш, ако сърцето си подариш

За себе си искам само едно...

Човек е щастлив, ако е благодарен

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти