Как да уплътним свободното си време

Как да уплътним свободното си време
Снимка: netinfo

Радваме се, когато откриваме хора, търсещи и намиращи красивата творческа страна на живота, за да ни увлекат в нея. Точно с такава цел се е заела платформата BazArt.bg, чрез която се организират събития (т.нар. "базарти"), в които съдържатели на малки магазинчета и независими артисти от цяла България могат да представят своите реализирани арт идеи и продукти.

Така че, ако искате да си купите неподправен и ръчно изработен аксесоар, дреха или вещ за дома, то базартите са точното място това да се случи.

Началото на поредицата от подобни мероприятия, организирани от BazArt.bg, беше поставено на 17 април в столичния клуб "Twins", а третото такова събитие ще се състои на 22 май (сряда) в симпатичнoто столично кафене-книжарница и бар "Bio Cafetto" (ул. "Лавеле" 19) между 17,30 и 20,30 часа.

Следващите базарти ще бъдат обявявани на Facebook страницата на BazArt.bg, а скоро и в електронната платформа на сайта, която предстои да бъде открита.

Хубавото е, че всеки от вас може да се включи в бъдещите събития, стига да пише на страницата на BazArt.bg във Facebook и да изпрати снимки на иновативните и по-нестандартни продукти, които изработва.

BazArt.bg подкрепя фондация "И Аз мога" ("I Can Too") за подпомагане на деца със специални нужди и популяризира мисията на организацията по време на "базартите".

* Ето и част от участниците, които ще се представят на утрешното трето събитие, инициирано от BazArt.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти