Как да си направим супер гривна

Как да си направим супер гривна
Снимка: netinfo

Чудесно е, когато на пръв поглед неприложими материали в модно отношение всъщност се оказват съвсем на мястото си, за да ги превърнем в поредица от ефектни и нестандартни бижута. В конкретния случай ще ви запознаем с многообразните форми на аксесоарите от гайки, които ни спечелиха със свежата си и лесна за постигане визия.

Единственото необходимо нещо за целта ни са шепа гайки (плюс корда или тънка метална тел), с която да ги закрепим една за друга (снимка 1). За съединяване на двата края на гривната е най-бързо и удобно да използваме цветна връв или някаква лента, а по-изобретателните могат да потърсят някоя ненужна гривна вкъщи, да вземат металната й закопчалка и да я прикрепят към новата "направи си сам" придобивка.

По същия описан начин лесно ще нанижем и доста симпатично колие (снимка 2) или открояваща се гривна, но този път, украсена със златисти гайки (снимка 3).

* За последния пример от (снимка 4) ви предлагаме и кратко видео как стъпка по стъпка да стигнете до вида на бижуто от въпросния фотос.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти