Как да си направим книгоразделител от кламери

Как да си направим книгоразделител от кламери
Снимка: netinfo

Във всеки дом има една кутия, пълна с копчета, части от стари бижута (останали без второто от чифта, счупени, отлепени...), аксесоари за коса, мъниста, пайети, панделки.

Ако и вие имате подобна кутия, която пазите за всеки случай, когато имате вдъхновяваща идея за приложението на джунджуриите в нея, сега е моментът да я извадите, защото е време за нашата нова техника в рубриката "Как да".

Днес ще ви покажем как с такива части от стари бижута, копчета и всичко подходящо, което ви е под ръка, да си направите разделители за книги - с помощта на кламери.

Необходими са ви единствено копчетата/частите от бижутата или аксесоарите за коса - например пластмасова фигурка на цвете, животно или сърчице.

Както и двустранно тиксо, ножица и кутия цветни кламери.

Подберете любимите си пластмасови орнаменти от кутията, преценете по ваш вкус цветовете на кламерите и дискретно ги залепете едни към други с малко парче двустранно тиксо.

Тези прекрасни книгоразделите могат да красят новата книга, която сте започнали да четете... Да ги прикрепите към дневника или тефтера ви, или да направите такива за учебните пособия на децата за наближаващата учебна година.

При всички случаи, с достатъчно въображение и вложена любов, ще се получат наистина невероятни книгоразделители от кламери, които ще бъдат уникални, защото са създадени лично от вас, с много желание, старание и чувство.

Вижте още:

Как да си направим книгоразделител

Как да си направим книгоразделител рокля

Как да си направим оригами кутийка (видео)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти