Как да си направим ефектни ледени кубчета

Как да си направим ефектни ледени кубчета
Снимка: netinfo

Да освежиш любимата си цитрусова безалкохолна напитка или предпочитания коктейл с бучка лед и ароматни билки е наистина приятно и определено се отразява положително на вкусове им.

А ако всичко това е поднесено по необикновен и оригинален начин на гостите ви, ще се уверите колко впечатлени и удовлетворени от уменията ви ще останат те.

Затова и днес ще ви дадем Edna изключително лесна и ефектна идея за кубчета лед, които съдържат в себе си билки, подправки и горски плодове.

За целта ще са ви необходими единствено формичка за лед, дребни плодчета (малини, къпини, боровинки, касис, арония, горски ягоди), стръкчета мента и розмарин. Можете да добавите всякакви други билки и подправки, в зависимост от напитката, която ще охлаждате с тях.

По желание можете да замразите и листенцата на малки цветя, като например теменужки или детелини, но с уточнението, че те не са за консумация, а само за декорация.

Подредете плодовете, билките и подправките във формата за леда, добавете необходимото количество вода и поставете във фризера.

Когато ледът е готов, можете да го подредите в прозрачна купа, така че цялата цветна феерия да се вижда добре.

Подгответе този ефектен лед при следващото гостуване на ваши близки и приятели и бъдете сигурно колко приятно изненадани ще бъдат те от този малък, но ефектен леден трик.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти