Как да разкрасим жилището си

Снимка 1
Снимка: Simon Watson

Всеки един кът от дома ни трудно би останал незабелязан, след като нежно го декорираме с естествени цветя. Начините това да се случи са неподозирано лесни за изпълнение, а свежият интериорен изглед е гарантиран.

За първия вариант ни трябват няколко добре разцъфнали рози, чиито стъбла отрязваме до края, а самите цветове потапяме в по-широки чаши или свещници, пълни с вода (снимка 1).

С тези сполучливи композиции може да декорираме всяко едно помещение (включително и банята), а колкото повече са те, толкова приказният облик на нашия апартамент или къща ще е по-постижим. Няма никакъв проблем да използваме и други цветя, според личните ни предпочитания.

При второто предложение нека извадим високите чаши за шампанско, които вместо да събират прах в някой шкаф бързо могат да се превъплътят в ролята на своеобразни вази, а където и да ги поставим и каквито и цветя да подберем, резултатът в никакъв случай няма да ни подведе (снимка 2), стига да сме по-нащрек, за да не се озоват на пода със силен и звучен шум.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти