Как да използваме скъсания чорапогащник

Как да използваме скъсания чорапогащник
Снимка: Thinkstock

Скъсаният чорапогащник е критичен момент за Edna жена, особено, когато се случи преди важна среща.

Днес обаче ще ви предложим няколко лесни идеи как да използвате скъсаните чорапогащи.

1. За простиране. Омръзнало ли ви да виждате следи от щипки по тениските и роклите си от трико. Сега може да решите този проблем.

Промушете един стар чорапогащник през ръкавите на тениската и защипете чорапогащите на простора. Така тениската няма да литне от терасата и по нея няма да има следи от щипки..

2. За кок. Все обичаме да казваме, че старата модата се връща наново. Върнаха се и високите кокове. Няма нужда да ходите всеки път на фризьор, когато искате такава прическа.

Необходими са ви само гребен, ластик за коса, няколко стари чорапа и един скъсан чорапогащник.

Отрежете пръстите на чорапите (броят им зависи от това колко голям искате е да е кокът ви), след това ги навийте стегнато.

Върху тях сложете и един чорапогащник в цвят, който се доближава до този на косата ви. Основната част за кока вече е готов.

3. Ароматни торбички. Направете снопчета от скъсания чорапогащник. Напълнете ги с билки, ароматизирани листенца от цветя, лавандула или друго по ваш избор.

Може да потопите торбичките във ваната или да ги закачите в гардероба с дрехи. Ще ухаят прекрасно.

4. За връзване на растения. Когато цветето в саксията се е наклонило от тежестта си или се е счупило, прикрепете го с един стар скъсан чорапогащник. Той е разтеглив, ако е и в светъл цвят  почти няма да се забелязва в саксията.

5. Торбички за пране. Често при пране в пералнията банелът на сутиена се вади или се поврежда някоя дреха с деликатна материя. Може да решите този проблем като използвате скъсания си чорапогащник.

Изрежете стъпалата на чорапощника и горната му част. Сложете дрехата в него и завържете торбичката от двете страни. Спокойно може да я пуснете в пералнията.

Вижте още:

Как да направим банани на грил

Как да дадем нов облик на двора

Как да превърнем тениската в шал

Автор: Венелина Стоянова

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти