Звездите, които лишиха децата си от наследство

Стинг 
Той, да е жив и здрав, вече е решил, че няма да остави нищо на шестте си деца. „Не искам да им оставям наследство, което ще го погуби. 
Искам да се научат сами да печелят пари“, каза той в интервю пред Мейл он Съндей. 
За успокоение на децата, те са предупредени отсега, че трябва да разчитат на себе си. Естествено, добавя Стинг, ако някой от тях има нужда от помощ, ще му помогна, но готови пари няма да получат.
Снимка: Getty/Guliver

Струва ни се страхотен късмет да се родиш в семейство на богати родители. Като малък имаш всичко, а като голям не ти се налага да се тревожиш дали ще успееш да си стъпиш сам на краката.

Мама и татко имат милиони и на теб не ти остава друго, освен да си живееш живота.

Да, ама не, както обичаме да казваме в България.

Елтън Джон, Макар и баща от скоро, Елтън Джон не е потънал в безкрайно умиление. На тях им трябва нормалност, уважение към парите, уважение към труда., Със съпруга ми ще им осигурим финансова подкрепа, но ми се струва жестоко да дадеш на децата си сребърна лъжичка, това ще им съсипе живота, обяснява певецът.
Снимка: Getty/Guliver

Оказа се, че много звезди са лишили по една или друга причина децата си от наследство. Факт, който за нашите български традиции звучи невероятно.

В нашето общество родителите са готови да работят до сетния си дъх само и само децата им да помагат на „децата“ (вече големи мъже и жени), докато в чужбина предаването на имането на следващото поколение явно не е гарантирано.

Вижте в галерията ни кои са звездите, които са лишили децата си от наследство >>>

Още за звездите и децата им:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти