Звездата на Дженифър Гарнър изгря на Алеята на славата

Дженифър Гарнър
Снимка: Getty

Кариерата на 46-годишната носителка на „Златен глобус“ беше възнаградена в понеделник, когато Дженифър Гарнър получи своя собствена звезда на Алеята на славата в Холивуд.

На събитието присъстваха трите деца на актрисата - Вайълет (12), Серафина (9) и Самюел (6), придружени от своята баба. Те не бяха подминати в речта, в която Дженифър Гарнър каза, че ги обича, а успехът ѝ се дължи на „не друго, а усърдна работа и късмет“.

Дженифър Гарнър
Снимка: Getty

„Определено това е един от най-сюрреалистичните моменти, които съм имала“, описва събитието Дженифър Гарнър. На церемонията тя беше още в компанията на колегите си Джуди Гриър, Брайън Кранстън и Стив Карел, с които актрисата си е партнирала през годините.

Дженифър Гарнър е участвала в над 30 филма в продължение на повече от две десетилетия, но е не по-малко позната и с телевизионните си роли, наградени с някои от най-престижните награди в индустрията. Пред AFP тя сподели:

„Днешният ден за мен е моментът да отбележа 24 години, изживени радостно в работа, която обичам много. А да имам възможността да споделя това с моето семейство и приятели е нещо удивително и много специално.“

Дженифър Гарнър
Снимка: Getty
 

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти