„Знам, че татко е толкова горд с теб“: дъщерята на покойния Коби Брайънт отпразнува 19-ия си рожден ден

Най-голямата дъщеря на Коби и Ванеса Брайънт, Наталия Брайънт,  навърши 19 години на 19 януари - събитие, което в САЩ се нарича „златен рожден ден“.

За да отпразнува , майката Ванеса публикува нова снимка на дъщеря си в Инстаграм - и хората забелязват поразителната прилика между майка и дъщеря.

„Честит 19-и рожден ден @nataliabryant !!! Това е твоят ЗЛАТЕН рожден ден!!! Обичаме те толкова много“ - гордата майка написа под снимката на дъщеря си, която е облечена в яркосин дебел плетен пуловер и има невероятна прилика с майка си.

наталия брайънт
Снимка: Инстаграм @vanessabryant

През февруари 2021 г. дъщерята на покойната суперзвезда на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт подписа договор за работа като модел с IMG Models.

„Винаги съм се интересувала от мода от много ранна възраст“, пише тя в публикация в Инстаграм, с която съобщава новината. „Обичам тази индустрия и откакто се помня, исках да бъда модел. Има много неща, които трябва да науча, но чувствам, че това е чудесна възможност за мен да се уча и да изразя себе си творчески“.

наталия брайънт
Снимка: Getty

Само два месеца по-късно Наталия е приета в училището на мечтите си - USC, а майка ѝ се възползва от възможността да се порадва на постижението на най-голямата си дъщеря.

„Сълзи от радост. Толкова съм щастлива за теб, Нани!“ Ванеса Брайънт написа в Инстаграм по онова време. „Знам, че татко е толкова горд с теб. Аз съм толкова горда с теб!! Твоята упорита работа и отдаденост си заслужаваха. Натискаше през най-мъчителната болка, която можеш да си представиш, и успя. Иска ми се татко и Джиджи да са физически тук, за да празнуват, но знам, че са тук духом. Обичаме те толкова много!“

В интервю за Teen Vogue през септември 2021 г. Наталия говори открито за загубата на баща си и 13-годишната си сестра Джиджи в катастрофа с хеликоптер на 26 януари 2020 г.,само няколко дни преди рожденния ѝ ден.

„Обичам да говоря за баща си", казва тя. "Горчиво е, но по-скоро ми е приятно да говоря за него, отколкото да ми е тъжно“.

Коби Брайънт и Джиана

 

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти