Завръща ли се “Сексът и градът” на голям екран?

Завръща ли се “Сексът и градът” на голям екран?
Снимка: netinfo

“Сексът и градът” ни научи на много ценни житейски уроци през годините - няколко коктейла могат да решат всички проблеми, ходенето по срещи е изтощаващо, а ако някога срещнеш отново бившия си, трябва да изглеждаш по-щастлива от него!

Е, добрите новини са, че фенките на Кари, Саманта, Шарлот и Миранда могат да очакват да видят любимките си отново на екран, 6 години след касовия успех на “Сексът и градът 2” и 12 години след края на сериала. Явно някои жени наистина не могат да бъдат укротени!

В скорошно интервю самата Сара Джесика Паркър споделя, че не е никак невъзможно да видим четирите приятелки отново заедно на екран.

“Не мисля, че някоя от нас ще откаже подобно предложение. Не знам дали ще бъде продължение на сериала или на филма, но е напълно възможно да се случи. Отговорът на този въпрос остава отворен за момента, но със сигурност ще има дискусия и ще бъде взето решение. Определено има възможност за продължение.”

Уили Гарсън, актьорът изиграл Станфорд Блач, също наскоро призна, че има реална възможност за продължение на сериала или филма. “Все още не знаем нищо със сигурност, но знам, че Сара Джесика Паркър и режисьорът на филма имат идея за развитието на историята.”

Актьорът споделя, че не би отказал да играе отново в “Сексът и градът” и би участвал в още стотици продължения, ако се наложи. Той споделя, че този сериал остава все така популярен 18 години след началото си, защото се основава на връзките между хората и разказва за любовта и различните ѝ проявления по уникален, увлекателен и много забавен начин.

“Всеки намира поне частичка от себе си в героите на “Сексът и градът” и това прави този сериал велик и толкова поучителен.”

Е, ние се надяваме, че идеите на актьорите и сценаристите за продължение този път няма да си останат само идеи и ще можем да се насладим на още една порция забавление с любимите ни момичета.

Прочетете още:

Най-готините цитати от култовия сериал “Сексът и градът”

6 житейски урока, които научихме от “Сексът и градът”

Коя героиня от "Сексът и градът" си според зодията ти

8-те лъжи за секса, в които "Сексът и градът" ни накара да вярваме...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти