Защо Пипа Мидълтън тренира балет преди раждането?

Пипа Мидълтън
Снимка: Getty

През последните няколко месеца Пипа Мидълтън не спира да твърди колко е важно да тренираш, докато си бременна и описва ползите в специални статии по темата. Сестра на Кейт очаква първото си дете през октомври, но изненадващо не спира да добавя нови предизвикателства към тренировките си. Най-новата ѝ мания са упражнения, вдъхновени от стъпките на балерините.

В колонката, която бъдещата майка пише за списание Waitrose Weekend, разкрива, че е фен на т.нар. "Буре" тренировка. Тя споделя следното:

Далеч съм от балерините като стойка и финес, но съм решена да не си позволявам да ходя като пингвин и да крача наоколо с неправилна стойка.

Пипа вече опита какво е да плуваш и да играеш тенис по време на бременността и явно сега е решила да опита нещо ново, с което да се предизвика, да стегне тялото си и да се подготви за наближаващото раждане.

"През цялата ми бременност бях активна, а сега опитвам и тренировките на балерините. Упражненията са взаимствани от балетните стъпки и представляват леки, изолирани движения, които стягат и оформят мускулите, или поне се надявам, че ще свършат тази работа."

Пипа обяви официално, че е бременна през юни отново в своята колонка, в която отново говореше за ползите от тренировките по време на бременността. 

Вижте още:

Бебешки меден месец: Пипа Мидълтън показа бременното си коремче на плажа

Как изглеждаше Кейт Мидълтън преди да се омъжи за принц Уилям

5 неща, които никога не сме знаели за Кейт Мидълтън

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти