Запознай се с малките: Ана де Армас на разходка с Бен Афлек и децата му

Бен Афлек Ана де Армас
Снимка: Getty

Докато пандемията от коронавирус разруши ежедневните навици на много хора по света, ето че Бен Афлек и новата му половинка актрисата Ана де Армас си създадоха нови (и то романтични) навици по време на извънредната ситуация.

Новата двойка беше изключително последователна във всекидневните си разходки по време на самоизолацията, които, разбира се, бяха заснети от папараците. И докато първоначално обиколките на квартала бяха само за тях двамата, ето че в последните дни към тях се присъединиха най-накрая и децата на Афлек от брака му с Дженифър Гарнър – Вайълет, Серафина и Самюел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck 🦇✨ (@affleek) on

Според източници Гарнър няма нищо против бившият ѝ съпруг да се среща с други жени, стига това да не се отразява на здравословното му състояние. Когато обаче говорим за взаимоотношения, които неминуемо ще доведат до запознанство с децата, мнението ѝ коренно се променя. Преди да даде разрешение за подобна среща, актрисата държи да е сигурна, че този човек е наистина специален и има сериозни намерения не само към Бен, но и към най-малките членове на семейството му. Е, явно и тя самата е осъзнала, че нещата между Бен и Ана са сериозни.

Групата беше забелязана по време на излет в богаташкия квартал “Pacific Palisades” в Лос Анджелис през уикенда. На разходката бяха и семейните кучета, в това число и любимият голдън ретривър на Гарнър – Бърди, който често се появява в личния ѝ инстаграм профил, и пухкавият Елвис на Де Армас.

Цялата банда предприе мерки за безопасност, като носеше защитни маски за лице, докато вървяха край папараците, преди да влязат в дома на Афлек.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOP. (@cam_mood) on

„Те са много щастливи заедно“, разкрива източник на “People”, като добави, че актьорът „продължава да работи върху съвместното родителство“ с бившата си съпруга, с която се раздели през 2015 г. след десетилетие брак.

„Изглежда, че се забавляват чудесно заедно. Поръчват си храна за вкъщи и излизат само за разходка из квартала с кучетата си“, разкри друг източник на списанието. „Бен изглежда невероятно щастлив. Флиртуват и се закачат помежду си. Ана винаги има огромна усмивка на лицето си.“

На 30 април Ана навърши 32 години и сподели в профила си в инстаграм снимки от празненството, което изглежда е било в доста интимен състав. Съдейки по романтичните кадри на прегърнатата двойка, актрисата е прекарала деня си само с Афлек.

Запознанството с децата на партньора е голяма стъпка за която и да е двойка, но Афлек и Де Армас вървят плавно по основните етапи на взаимоотношенията си вече от месеци. След като се срещнаха на снимачната площадка на предстоящия трилър „Дълбока вода“ (“Deep Water”), двамата отпътуваха на почивка в родината на актрисата – Куба, а след това и до Коста Рика по-рано тази година, когато и публикуваха официално първите си снимки заедно като двойка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #AccesoTotal (@accesototalshow) on

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти