Зак Ефрон вече не изглежда така

зак ефрон
Снимка: iStock/Getty

Актьорът вече има свое ново шоу по Нетфликс, а феновете определено не останаха равнодушни към новата му визия.

Премиерата на "Down to Earth" се състоя на 10 юли в стрийминг платформата - актьорът пътува по света със здравен експерт по целия свят, за да търси алтернативи за по-удовлетворяващ и здравословен начин на живот. А кадрите, в които Зак е без горнище, провокираха вълни от дамски въздишки и далеч не особено възпитани възклицания.

За да успеем да обясним по-добре защо Зак Ефрон е една от най-споменаваните звезди в социалните мрежи през последните няколко дни, трябва да направим крачка назад и да проследим какво се случи с него през годините.

Предполагаме, че повечето пораснали момичета познават актьора от филмовата поредица на Дисни "Училищен мюзикъл", в която Зак влиза в ролята на миловидния Трой Болтън - мечтата на всяка тийнейджърка. И за да внесем щипка драматизъм в тази новина, ще ви покажем нагледно как холивудското грозно патенце започна звездния си път така:

зак ефрон
Снимка: iStock/Getty

След това бе провъзгласен за един от най-желаните и най-харизматичните мъже в Холивуд:

зак ефрон
Снимка: iStock/Getty

А днес господин Ефрон изглежда по коренно различен начин (и нека не забравяме, че все пак вече е на 32 години). Актьорът несъмнено е готов да покаже на света своята възмъжала, по-зряла версия на себе си. Барабани, моля!

.

.

.

Голяма част от коментарите под тази снимка, публикуване в официалния профил на актьора, може да бъде обобщена с възклицането "Браво! Приличаш на истински мъж!" или "Благодарим ти за всичко, което правиш! Показа, че имаш добро сърце!"

И, рабира се, ще пренебрегнем голяма част от изказванията на по-развълнуваната част от дамската аудитория, за да запазим благоприличие. 

В никакъв случай не бихме искали да се присъединим към групата на агресивните фенки, които започват да издават животински звуци всеки път, когато видят полугол привлекателен мъж. А и напомняме, че ако искаме да бъдем уважавани като жени и възприемани насериозно, трябва да подходим по същия начин и към силния пол. Защото прекомерните комплименти и безсрамното сексуализиране на един човек в никакъв случай не са източници на приятни емоции за техния получател. 

И за да не прекаляваме с наставленията, просто ще завършим с един съвет - понякога е хубаво да отклоним погледа от големите мускули и да хвърлим око на посланията, които един талантлив млад актьор иска да отправи към своята аудитория. Ако го направим, може би ще открием нещо наистина стойностно зад красивата опаковка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти