За първи в историята: Кейт Мидълтън придружи принцеса Ан на официално събитие

кейт мидълтън принцеса ан
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън и принцеса Ан, единствената дъщеря на кралица Елизабет II и принц Филип, се обединиха в името на здравето на английските майки!

За първи път виждаме този кралски тандем, а каузата им е особено специална – в сряда те посетиха Кралския колеж по акушерство и гинекология, на който са патрони. Като жени и майки (Кейт на 3 деца, а принцеса Ан – на 2 деца), те научиха на място в каква посока се подобрява дамското здравеопазване, за да осигури надеждна грижа и подкрепа за жените в един от най-важните моменти в техния живот. 

Д-р Едуард Морис, президентът на кралския колеж, споделя впечатленията си от срещата му с двете дами:

„Това, което силно ме впечатли, беше тяхната заинтересованост и искрено любопитство. Задаваха много въпроси, свързани с бъдещото поколение и грижата за днешните майки, и споделиха личния си опит.“

Разгледайте снимки от събитието тук:

Кейт Мидълтън и принцеса Ан на посещение в Кралски колеж по акушерство и гинекология

Самата херцогиня на Кеймбридж е страдала от тежко сутрешно гадене по време и на трите си бременности, като знанията, които получава, я насочват към все още непопулярния метод „хипнораждане“. Признава, че работата ѝ в областта на ранното детско развитие и женското здравеопазване е вдъхновена от собствения ѝ опит:

„Чувствам се отговорна, защото нещата, които научих през последните няколко години, са особено впечатляващи. Със сигурност щях да направя други избори, ако мога да се върна назад във времето, особено по време на бременността ми.“

Принцеса Ан - нежността в сянка в кралското семейство

Вижте още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти