За да пиеш чай с кралицата, ти трябват уроци – Меган Маркъл може да потвърди!

Меган кралица Елизабет
Снимка: Getty

Преди Меган Маркъл да стане част от кралското семейство тя също като един средностатистически чужденец не е била запозната отблизо с кралския етикет. А освен дрехите, стойката и поклонът, това включва и пиенето на чай с кралицата.

Меган Маркъл се завърна след майчинство >>>

Очевидно обаче Меган се е постарала да проучи маниерите от Двореца и дори се е записала на уроци при Едмънд Фрай – експерт по етикет от Лондон и управител на магазина за сувенири Rose Tree Cottage в Калифорния, който разполага със стая за чай.

Според споделеното от него пред “Daily Mail” уроците с бъдещата херцогиня продължили два пълни часа и покривали всичко от как „да боравиш“ с вилица до как правилно да пиеш чай. За прекараното време с Меган Маркъл Едмънд Фрай казва: „На нея ѝ хареса толкова много, че искаше да се върне“, и допълва: „По-младото поколение не знае какво е сервиз от слонова кост и определено не знае нищо за това как се използва чаша и чинийка за чай или как да боравиш с нож и вилица.“

Меган кралица Елизабет
Снимка: Getty

Фрай споделя, че при него идват хора, които най-вече искат да се подготвят преди събитие. „Случаят беше същият и при Меган. Тя знаеше, че ще пие чай с кралицата. Ето тук хората не знаят какво да правят. Това, което правим, е да им дадем малко информация, ако се интересуват, и да наблюдаваме какво се случва.“

Стилът на Меган Маркъл по време на бременността >>>

Очевидно при Меган, която дори е резервирала уроците под името на своя прителка, те са дали ефект – все пак никой още не я е обвинил, че не държи правилно вилица!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти