Всичко, което знаем за тайната сватба на Гуинет Полтроу този уикенд

Всичко, което знаем за тайната сватба на Гуинет Полтроу този уикенд
Снимка: netinfo

След като през януари Гуинет Потроу обяви щастливата новина, че е сгодена за продуцента Брад Фалчък, дойде време и за официаллното парти по случай годежа на двойката. Парти, което подозрително прилича на сватба... 

През изминалия уикенд около 400 гости, сред които и множество холивудски знаменитости, бяха поканени на частно събитие, разбира се с официален дрескод. Макар и причината за събирането официално да е тържественото отбелязване на годежа, мнозина смятат, че всъщност двойката е казала заветното "да" същата тази вечер. 

 

The morning after #thenomadla

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Събитието се състоя в събота вечерта, а сред присъстващите бяха знаменитости като Стивън Спилбърг, Деми Мур, Кейт Хъдсън, Камерън Диас, Дженифър Анистън, Джулия Робъртс и др. Бившият съпруг на Полтроу – музикантът Крис Мартин, с когото са родители на две деца, не беше забелязан на партито.

Повод за спекулациите, че звездната двойка се е венчала, даде облеклото на част от посетителите, които имали „сватбени корсажи“. Майката на актрисата от „Влюбеният Шекспир“ - Блайт Данър, пък е засечена да се промъква на мястото на събитието, носейки в ръка рокля на дизайнерката Моник Люлиер, чиято специалност са именно сватбените тоалети.

В момента двойката не дала официално изявление, но очакваме съвсем скоро да изненадат света с прекрасната новина. 

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти