Всички татковци празнуват днес, принц Уилям също

Всички татковци празнуват днес, принц Уилям също
Снимка: Getty/Gulliver

По повод днешния ден, 18 юни, празникът на бащата, дворецът Кенсингтън публикува в социалните мрежи умиляващи снимки, включващи принц Уилям, принц Чарлз, принц Хари и малкият принц Джордж.

Снимките с дядото Чарлз, Уилям и Хари, както и тази на Уилям и 2-годишният Джордж, посветени на Международния ден на бащата, предизвикаха вълна от сладки коментари, но породиха и един доста любопитен въпрос: "Къде е малката принцеса Шарлот?", чиито татко присъства на кадъра.

Денят на бащата е празник, на който се чества бащинството и родителските грижи на мъжете, точно както на Деня на майката се чества майчинството.

Обикновено на този ден се правят подаръци на бащите и семейството празнува заедно през деня. Денят на бащата се празнува в различните страни по различен начин и на различни дати, както се вижда по-долу. В повечето страни Денят на бащата се отбелязва през третата неделя от месец юни.

Същевременно този уикенд кралското семейство отбеляза официалното честване на рождения ден на кралица Елизабет II, който бе на 21 април. На тържеството в Бъкингамския дворец присъстваха принц Едуард, Камила Паркър Боулс, принц Андрю, принц Чарлз, принцеса Беатрис, принц Филип, принц Хари, херцогът и херцогинята на Кеймбридж - Уилям и Кейт Мидълтън, децата им - принцеса Шарлот и принц Джордж и други знатни особи.

Повече снимки от честванията по случай рождения ден на кралицата вижте тук >>

Снимка: Getty/Gulliver

По силата на традиция, датираща от 1748 година, британската кралица отбелязва всяка година рождения си ден два пъти – на истинската дата 21 април и с официално честване, което обикновено се пада във втората събота на юни.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти