Всички мечтаем за романтичната вечеря, с която Джеймс Мидълтън изненада годеницата си!

Джеймс Мидълтън
Снимка: Instagram/@jmidy

По-малкият брат на Кейт Мидълтън не е само бизнесмен, любител на кучета и бохем с аристократично потекло – оказва се, че е и много романтичен!

На 24 август Джеймс сподели няколко снимки в Instagram на изненадата, която е направил на Ализе Тевен:

„Ализе и аз не сме били на среща от цяла вечност... затова реших да я изненадам с пикник заедно с кучетата и специален малък подарък.“

На снимките се вижда как двойката се забавлява на открито заедно с кучетата си – зад тях върху пикапа са наредени много вази с цветя, табла с вино и чаши, кошница, радио, а на земята е постлан малък килим в бохо стил за още по-романтична атмосфера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

Малкият подарък пък се оказа сребърно колие с блестящ рубин от колекцията “Save of Children” на Bvlgari. През 2009 г. Bvlgari започва да си партнира със “Save of Children” – организация за хуманитарна помощ, която помага на децата в неравностойно положение по света за по-добро бъдеще чрез образование.

За да отбележат десетата годишнина от партньорството си, Bvlgari създадоха специална колекция бижута, като част от всяка продажба се насочва към организацията. А ако имате излишни 770 долара, можете да си купите колие като това на Ализе Тевен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

По време на интервю през октомври 2019 г. пред “The Telegraph” Джеймс Мидълтън сподели сладката история за това как се е срещнал с бъдещата си годеница. Докато двамата са присъствали на среща в “South Kensington Club” през лятото на 2018 г. терапевтичното куче на Мидълтън – кокер шпаньол на име Ела, е изиграло ролята на сватовник, като се е приближило до Тевенет.

След само една година Джеймс обяви в Instagram годежа си през октомври 2019 г. Първоначално Джеймс и Ализе планираха да се венчаят през лятото 2020 г., но заради пандемията на коронавирус празникът беше отложен.

Когато и да решат да се венчаят обаче, Мидълтън и Тевенет вероятно ще организират малка церемония. На въпрос на “The Telegraph” през октомври 2019 г. относно сватбата им Джеймс отговори:

„Вероятно ще направим малка сватба. Нагледал съм се на големи и пищни церемонии!“

Очарователният брат на Кейт Мидълтън

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти