Все така секси на 67 - д-р Куин Лечителката позира за "Плейбой"

Все така секси на 67 - д-р Куин Лечителката позира за "Плейбой"
Снимка: netinfo

Актрисата Джейн Сиймур, станала известна с ролята си на Микаела Куин от сериала "Д-р Куин Лечителката", позира за сп. "Плейбой".

67-годишната звезда сама съобщи новината в Инстаграм, като призна, че е отворила вратите на дома си за изданието, за което е дала и интервю. Това е третият път, в който Сиймур присъства на страниците на списанието след 1973-а и 1987 г.

Снимка: netinfo

Актрисата споделя, че сега се смята за по-секси, отколкото когато била млада и се чувства комфортно в кожата си. Снимките за "Плейбой" са дело на фотографа Арън Фийвър (Aaron Feaver).

Сиймур използва момента да заяви, че подкрепя движението #MeToo, разкривайки за посегателство над нея от продуцент през далечната 1972 г.

"Отидох в къщата му, очаквайки да видя и други хора там, но нямаше никой. Той ми пусна пробен запис - видео, което бях направила, седна до мен и ми каза, че съм перфектна за филма му и че не може да чака повече. След това сложи ръка на бедрото ми и ми каза "Знаеш какво трябва да направиш", аз отговорих - "не, не знам", споделя за станалото актрисата.

Снимка: netinfo

След това Сиймур го помолила да я откара вкъщи. Той я качил в колата си и я заплашил, че ако каже на някого за случилото се, никога повече няма да се снима във филм. Звездата от "Д-р Куин Лечителката" разкрива, че след инцидента спряла да работи за известно време, но след това решила, че не трябва да се оставя на страха.

Досега Джейн Сиймур е участвала в над 130 филма и сериала. Два пъти е печелила "Златен глобус" за ролите си в "Д-р Куин Лечителката" и в "На изток от рая".

Снимка: netinfo

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти