Все по-секси с годините: Дженифър Анистън с гореща фотосесия и признание за бъдещето

В навечерието на 51-вия си рожден ден Дженифър Анистън отново показа изключителна форма и този път споделя надеждите си за деца в близко бъдеще.

Актрисата краси корицата на мартенския брой на списание Interview, а разговора за изданието провежда колежката ѝ Сандра Бълок. Пред нея Дженифър споделя, че не изключва създаването на свое семейство за в бъдеще.

„Какво е това, което все още не си направила, а с нетърпение очакваш?“, пита я Бълок. „Дали е свързано с работата? Дали е на ниво духовно развитие? Или всичко това? “

„Първоначалната ми реакция беше да кажа всичко изброено", отговаря Анистън. „Това, което се виждам да правя, не е толкова много, а е по-скоро малък кадър в мозъка ми, където чувам и виждам океана, чувам смях, виждам деца да тичат, чувам лед в чаша, мирис на храна, докато се приготвя. Това е радостният кадър в главата ми.“

Във фотосесията актрисата, която преди ден навърши 51, показва добре поддържаното си тяло. За корицата на изданието Дженифър позира с високи ботуши и яке от черна кожа.

Вижте останалите кадри в галерията тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти