Военно положение в “All Inclusive“ – лагерите се разделят

all inclusive
Снимка: NOVA

Враждата между Емил и Елица за хотела достига нови измерения в епизода на “All Inclusive” тази седмица по NOVA.

Завръщането на Йордан Парушев и новината, че той е назначен за управител, предизвиква бурни емоции сред героите. Като истински професионалист, Парушев има перфектно подготвена концепция в помощ на Елица, която иска да запази собствеността си и да включи комплекса в категорията на топ хотелите. Какво изисква новата концепция и как ще бъде приета тя от персонала?  

all inclusive
Снимка: NOVA

Емил, от своя страна, не успява да прикрие ненавистта си към Парушев и го саботира по всички възможни начини. Той приема назначението на новия управител като пълна провокация и влиза в директна война с него и Елица. Емо търси подкрепата на Христо и Пламен по мъжки и я получава. Чобанов и Сиромашки влизат в коварна мисия за дискредитиране на Елица, което пък ще помогне на мъжа ѝ да запази правата за отглеждане на Вики. Мъжете остават изумени, когато разбират на какво всъщност се дължи неприязънта между Емил и Парушев.

Без да се усетят, Марияна и Елена също са въвлечени в голямата семейна война за детето и хотела. Елица им разкрива дълго пазена тайна, която обяснява много събития. Каква ще е реакцията на жените и има ли нещо, което да ги накара да застанат на страната на Елица, въпреки че до този момент тя не им беше особено симпатична?

all inclusive
Снимка: NOVA

Рапърът Криско, който също е гост на хотела, пише текст за нова песен и се обръща към Надя за мнение като страничен наблюдател. Той отправя интересно предложение към нея, но какво е предизвикателството и дали ще стопи ледовете помежду им, ще стане ясно този петък в „All Inclusive”.

Междувременно, най-неочаквано на хоризонта се появява Сашко, но защо крие пристигането си във Велинград и каква е тайната му цел? Едно е сигурно - единственият човек, на когото момчето има доверие за плана си, е Вики. Какво са намислили децата и как ще опазят тайната си?

Не пропускайте новия епизод на “All Inclusive” – всеки петък, от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на сериала.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти