Вижте за какво ще бъде награден Джони Деп

Личното финансово състояние на Джони Деп се оценява на 300 млн. долара. Досега актьорът е бил номиниран три пъти за "Оскар", но все още не е спечелил най-престижната киностатуетка
Снимка: Getty/Guliver

Гилдията на гримьорите и фризьорите в САЩ ще присъди първата си награда за заслужил артист на Джони Деп.

На 15 февруари 50-годишният Деп ще бъде удостоен за изключителните му трансформации във филми като "Алиса в страната на чудесата", "Едуард Ножиците", "Карибски пирати" и др. Дългогодишният гримьор на актьора Джоел Харлоу ще му връчи специалното отличие.

"Той, може би повече от всеки друг актьор, се възползва от способностите на гримьорите и коафьорите, за да направи героите си незабравими. Деп е постоянен поддръжник на нашето изкуство, уважава и оценява труда ни", сподели Сюзан Кабрал-Еберт, президент на Гилдията на гримьорите и фризьорите в САЩ.

"Джони Деп не пропуска възможността да облече странен костюм за своите ексцентрични екранни превъплъщения. Той дори успя да убеди режисьора Тим Бъртън, че му трябва изкуствен нос, за да изиграе Уили Уонка в лентата "Чарли и шоколадовата фабрика", а в "Самотният рейнджър" Деп носеше цялостен племенен грим за ролята си на Тонто", допълва още Сюзан Кабрал-Еберт.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти