Вижте луксозния дом на Джиджи Хадид в Ню Йорк

Джиджи Хадид
Снимка: Getty

Моделът Джиджи Хадид се наслаждава на едни от най-красивите дни от живота си - тези на бременна жена в очакване на първото си дете, което ще се появи през септември. 

В последно време тя се е отдала на своя страст - интериорния дизайн и заедно с майка си Йоланда са направили цялостно обзавеждане на апартамента на модела в Ню Йорк (вижте още в канала "Най-яките мацки" във vbox7).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Явно Джиджи Хадид е изключително горда с резултата, тъй като публикува снимки от апартамента със специално послание в инстаграм:

"Прекарах цялата минала година, проектирайки моето мечтано място. Разбира се, всичко се случи точно преди карантината, но съм развълнувана за всички специални моменти, които преживяхме, докато го направим."

Виртуалната обиколка на дома на Джиджи Хадид започва с хола. Тук виждаме ексцентричен диван, на който са положени декоративни възглавнички на Жан-Пол Готие. На стените пък има произведения на изкуството, дело на Остин. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(oldie) camera roll finds ! 💛 #stayhome

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Кухнята е истинска мечта за всяка домакиня, а на плота в средата пък виждаме купа с топки за билярд. Впечатляващи са и стъклата на шкафовете, зад които се вижда декорирана паста, дело отново на прочут художник.

Банята на апартамента е просторна, с много мрамор и топла светлина. Една от стените пък е декорирана с корици на списание New Yorker.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

home 💛👩🏼‍🍳 dinner is served, friends !

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти