Вилияна и Станимир от "Един за друг": Като Том и Джери сме, дразним се, но повече се обичаме

Вилияна Станимир
Снимка: Личен архив

Вилияна и Станимир са първата двойка, която напусна романтичното и забавно предаване на NOVA "Един за друг", но тяхната двойка определено е сред най-щурите и цветни персонажи в предаването. Днес ви срещаме с тях, за да разберем как ги промени участието във формата и какво научиха за любовта си.

***

Участието в предаването промени ли взаимоотношенията ви и ако да – как?

Вилияна: Взаимоотношенията между нас трудно биха се променили от една игра. Заедно сме преминали през доста тежки и дори страшни дни.

Станимир: Не, нищо не се промени в отношенията ни.

Вилияна Станимир
Снимка: Личен архив

Кое неподозирано качество за човека до вас успя да ви разкрие форматът?

Вилияна: Изненада ме огромното притеснение на Станимир от камерите. Знам, че му трябва малко повече време да се отпусне сред непознати, отколкото на средностатистически човек, но чак толкова паниран не го бях виждала. (смее се)

Станимир: Жена ми е много силна, тя е доказала себе си в много тежки и трудни дни за нея и за цялото семейство. Щом пребори инвалидната количка, няма какво да я спре и продължава да го прави с всеки изминал ден. Никога не съм се съмнявал в нейните качества.

Вилияна Станимир
Снимка: Личен архив

Подскажете креативен начин за справяне със ситуацията в момента.

Вилияна: Ние работим и това донякъде ни помага да се разнообразяваме. Също така имаме огромно празно място, което е идеално за изразходване на енергията за децата. Отделно си готвим разни любими десерти и момчетата ми помагат. Измисляме си игри и танци. Общо взето, така ни минава времето.

Станимир: В дните, които аз съм в нас с децата, а Вилияна е на работа, се занимаваме с разни мъжки неща. Направихме дървена къщичка на едно дърво. Заедно забивахме пирони, рязахме дъски, сковахме стълба и всичко необходимо. Показвам им такива неща - за какво служат инструментите, как да си ремонтират колелетата. Големият ни син има малко моторче – още четиригодишен се беше научил да го кара. Живеем си като преди – цял ден сме на двора, измацани, работим все нещо. Телефони и компютри няма при нас.

Вилияна Станимир
Снимка: Личен архив

Любим цитат от книга/стихотворение или заглавие на филм, който най-добре описва връзката ви?

Вилияна: „Мистър и Мисис Смит“. И двамата сме силният пол. (смее се)

Станимир: Аз не съм много по филмите. Да кажем „Том и Джери“. Доста често я дразня. (смее се)

Петте неща, без които една връзка не може?

Отговорът е общ: Доверие, приятелство, общи интереси и занимания, любов, общи цели за бъдещето и донякъде припокриване на възпитателните ценности при отглеждането на децата.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти