Виктория и Дейвид Бекъм, каквито не сме ги виждали досега!

Дейвид и Вектория Бекъм позират на червения килим
Снимка: Getty

Виктория и Дейвид Бекъм ще бъдат главни герои в документална поредица на Netflix заедно със семейството си, предава Variety.

Договорът със стрийминг платформата е на стойност 16 милиона паунда (или 20,6 милиона долара), като продукцията за първи път ще покаже семейния живот на 45-годишния футболист и 46-годишната бивша членка на Spice Girls и моден дизайнер, женени повече от две десетилетия и родители на четири деца.

Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм

Филмът, който все още не е озаглавен, ще бъде копродуциран от компанията Studio 99 на Дейвид Бекъм. Продукцията ще обобщи пътя на спортиста към световна слава, отправяйки и поглед към отношенията със съпругата му.

Лични снимки, видеозаписи от семейни тържества, спомени на приятели, семейство и съотборници също ще бъдат част от предстоящия проект, който ще даде достъп до личния живот на влиятелната двойка, включително и преди сватбата им през 1999 г.

Прекрасните Дейвид и Виктория Бекъм на сватбата на Меган и Хари

Това е наистина гениален ход на Netflix. Ще видите съвсем различна страна на Дейвид, която обществеността рядко може да види. Семейството му са страстни архивари. Те с гордост документират кариерата му още като момче и през всичките тези години са запазвали стари изрезки от местни вестници, снимки от училище и клубни снимки", каза източник, близък до футболиста, предават от Darik News.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти