Великолепната Присила Пресли успя да намери еликсира за вечна младост

Великолепната Присила Пресли успя да намери еликсира за вечна младост
Снимка: netinfo

Знаете коя е Присила Пресли - онази жена, да! Онази жена, която беше до Краля от 1967 до 1972 година, и която посвети живота си на това да запази наследството, което ни остави той.  

Музиката, която докосва сърцето ни, е това, което никога няма да забравим от Него - от истинския крал на рокеднрола - Елвис Пресли. 

Истината е, че Кралят е вечен, но всички ние тук, на земята, остаряваме с всеки ден малко по малко. В това число влиза и неговата бивша съпруга Присила. Тя е вече на 72 и като всяка жена - суетна и като всяка известна личност - може би малко пристрастена към пластичните операции. 

Снимка: netinfo

Появата на Присила в понеделник по националната телевизия накара интернет общността да настръхне: "Какво си направила с лицето си, Присила?!" Разбира се, коментарите около подобренията в лицето ѝ бяха доста крайни и изненадващо за нас дори - в по-голямата си част, доста позитивни. 

Съпругата на Краля изглежда поне с 15 години по-млада, никой никога не би ѝ дал 72 години. Лицето ѝ е свежо и сякаш изпълнено с нов живот. 

Да, наясно сме, че пластичната хирургия е дала своето в случая, за да можем да се наслаждаваме на чудесата ѝ. Обаче не се чувстваме излъгани и особено много се радваме на положителните отзиви в интернет относно преобразяването на Присила. 

Разбира се, че няма как да изглеждаш така на 72! Разбира се, че всяка жена иска да бъде млада възможно най-дълго. Разбира се, че не всяко лице понася корекциите, които желаем. Разбира се, че е нужно да намериш най-добрия пластичен хирург, за да "работи" над теб. 

Обаче този път резултатът е повече от задоволителен. Бихме казали дори - неочаквано добър. 

Присила никога не е крила отношенията си с Елвис, дори след развода им през 1972. Съвсем наскоро тя сподели отново какво е да обичаш Краля.

"Дори след развода ни, успяхме да останем добри приятели. Елвис беше любовта на живота ми. Останахме много близки до последните му дни. Обичах го с цялото си сърце.

Елвис беше баща на детето ми (Лиза Мари) и научих толкова много от него.

Разбира се, не казвам, че всичко беше прекрасно - всеки брак има своите проблеми, особено, ако мъжът ти е Кралят, но връзката, която имахме, беше невероятна."

Разгледайте повече снимки на Присила Пресли в нашата галерия и споделете вашето мнение - бихте ли ѝ дали 72 години някога? >>> 

Снимка: netinfo

Още интересни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти