В каква посока поема Кейт Бланшет

Досега Кейт Бланшет е спечелила един "Оскар" през 2005 г. за поддържаща роля във филма "Авиаторът", режисиран от Мартин Скорсезе
Снимка: Getty/Guliver

Кейт Бланшет ще дебютира като режисьор с филм, озаглавен "Вечерята". 44-годишната австралийска актриса ще режисира адаптация на бестселъра на холандския писател Херман Кох, който изследва психологическата страна на това, докъде могат да стигнат някои родители, за да защитят децата си. На този етап обаче все още не е ясно дали Бланшет ще играе в лентата.

Действието на бъдещата кинопродукция ще се развива в Амстердам и ще разказва историята на двама братя, единият от които е кандидат за премиер на Холандия. Той трябва да се справя с възпитанието на синовете си тийнейджъри, след като разкрива, че те са извършили ужасно престъпление.

Режисьорската работа не е чужда за Бланшет, тъй като през последните пет години тя е и съартистичен директор на театрална компания в Сидни заедно със съпруга си сценариста и продуцент Андрю Ъптън, но това ще бъде първият проект, който ще режисира изцяло сама.

Талантливата дама участва в най-новия филм на Уди Алън "Blue Jasmine", където си партнира с Алек Болдуин. Тя се превъплъщава в образа на домакиня, съмняваща се в изборите, които прави в живота си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти