Успокойте се, и Анджелина Джоли си е правила пластични операции

анджелина джоли
Снимка: Getty

Известните личности рядко говорят за подобренията, които имат, като същевременно ни насърчават да се харесваме такива, каквито сме. Нямаме нищо против пластичната хирургия, разбира се, но когато известна актриса издига в култ естествената красота, а в миналото си има три ринпластики, някак оставаме със смесени чувства. 

Целта на днешната статия в никакъв случай не е да се нахвърляме срещу известни жени, които имат корекции. Напротив – ние смятаме, че всеки има свободата да прави каквото си пожелае с външния си вид, стига да не вреди на другите. Проблемът идва, когато те отричат мерките, които са взели, за да се преборят с възрастта или несъвършенствата по рождение, и това се отразява върху начина, по който всички останали жени започват да възприемат самите себе си. 

Тук е важно да поясним, че корекциите невинаги са набиващи се на очи. Напротив, в повечето случаи те са едва доловими и се случват плавно една след друга, докато минат няколко години и си дадем сметка, че този човек в един момент изобщо не прилича на себе си.

 

Добър пример за такава балансирана промяна е Меган Фокс, която се случва само в рамките на две години.

Разбира се, нека да забравяме и брилянтната ринопластика на Блейк Лайвли:

Днес обаче сме решили да проследим не техния житейски и хирургичен път, а този на друга холивудска актриса – Анджелина Джоли. Съвсем искрено бихме я обявили за най-красивата жена на света. Тя е самото съвършенство, триумф добрите гени, вълшебно сливане на естествена красота, интелект и добро сърце.

И все пак, как бихте приели предположенията на немалко специалисти, че актрисата всъщност има доста работа по себе си*?

В нашата галерия проследяваме и анализираме нейни снимки през годините:

Специалистите предполагат: ето какви пластични корекции има Анджелина Джоли

Отново бихме искали да поясним, че козметичната хирургия не е мръсна дума. Просто всички заслужавамe истината. 

* Голяма част от информацията сме взаимствали от материал на Лори Хил, която създава съдържание за YouTube, свързано с пластичната хирургия и стандартите за красота. Целта на канала ѝ е да разкрие истината за разкрасителните процедури, както и да покаже, че красотата преди всичко е постижима. Във видеата си разглежда различни снимки на известни личности през годините и прави хипотези какви промени са правили с лицето и тялото си.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти